Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Selasa, Julai 01, 2008

SELAMAT HARI JADI

Hee....rakan2 blog.Hari ni 1 Julai,Sabri ucapkan terima kasih kepada rakan blog yang setia.Ma pun ada nak buat ucapan juga....hari ni 1 Julai,HARI JADI ma.Jadi Ma ambik peluang menggunakan blog kita ni nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY to me yang ke 37.Jadi apa salahnya kepada kawan2 ucaplah SELAMAT HARI JADI ke Ma....he he he bunyi macam promote jer....
FROM RAZIMA WITH LOVE

3 ulasan:

rakanmppp berkata...

Selamat hari jadi, confirmlah re union tu berapa dewasa berapa kekanak tq

Teman Sejati berkata...

Selamat Hari Lahir ke 37. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
Drp : Din Tahan , Jerantut

Teman Sejati berkata...

Happy birthday to my beloved sister.
...kak zaitun