Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Isnin, Julai 07, 2008

Soalan-soalan latihan UPSR...

Assalamualaikum...
Rentetan dari catatan-catatan yang lalu , saya amat berbesar hati kiranya rakan-rakan dari seluruh Malaysia dapat berkongsi bersama soalan-soalan ramalan .. UPSR. Tidak kiralah apa soalan. Kalau dapat semua subjek lagi baik. Berbagai kaedah dapat dilakukan..nak pos pun boleh...tapi bagi saya kalau dapat soalan dalam format word lagi baik. Post sahaja kat yahoo.groups...semua ahli dapat mengambil soalan tersebut. Bila sahaja on line kita dapat download atau pun upload soalan ataupun lain-lain bahan. Untuk menjadi members cuma daftar yahoo id aje...mudah...lepas approve..boleh terus hantar apa sahaja. Kalau banyak foto hantar aje...


alt="Click here to join rakanmppp">
Click to join rakanmppp



Sekian...wassalam
dintahan@yahoo.com

p/s : saya dah uploadkan serba sedikit foto kat yahoo groups...

1 ulasan:

rakanmppp berkata...

payah gak aku explore yahoo group ni mu kena ajar sikit