Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Selasa, Oktober 07, 2008

SALAM LEBARAN

Assalamualaikum, m3p...bukan ape lama doh tak menulis blog ini. Tentu kengkawan raya sakan tahun ni. Pejam celik dah skolah pulok.Keje tetap keje mesti teruskan. Wah! wah! Che Tun ni rajin bebenor melanggani blog ni. Kalau ada anugerah kamu lah calon yg terbaik memenangi penulis paling kerap melayari blog ni. Dah tinggal di Selangor pandai pula kejek (omong) Jawa ye!Kawan dok di Johor ramai juge Jawanya paham jugelah sepatah dua.Kalau di pantai timur makan ketupat palas nasi himpit sama kuah kacang. Di sini lontong lemang le dan lodeh menu utama.Sejak tahun 2004 hari raya pertama kawan raya di rumah mertua di Muar pah tu baru ke KL ziarah kubur kedua-ibu-bapa dan adik kawan. Kemudian berkumpul adik beradik di Ampang di rumah kakak. Ke kelantan dan Grik (Perak) masa cuti panjang baru kelik jupe sdara-mara.
Kengkawan lain macamana pasti balik kampung masing-masing.Yang ada ibu-bapa ziarah-ziarahlah selagi mereka masih ada.Walapun sehari sudah cukup menggembirakan hati mereka.memohon kemaafan dan keampunan daripada mereka. Kawan hanya dapat melihat batu nesan sebagai kenangan bersama mereka di masa silam.
Semoga Che Tun, Che Ju, Che Atie, Mas, Che Brie, Pendi , Niza ,Jenal dan lain-lain bergumbira bersama kluarga dan salam ukhuwah dari Mezee Skluarga .Slamat Idil Fitri Maaf Zahir dan Batin.
Mezee Tangkak.

Tiada ulasan: