Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Isnin, Disember 29, 2008

Dulu dan sekarang

Korang tengoklah sendiri perbezaannyer... Dulu solid molid, aku masa tu maintain cekeding, 18 tahun lepas (gambar atas dirakam pada bulan Ogos 1990), aku dlm list top 10 acara merentas desa maktab kita... skrg??? Kalau dikejar anjing pun, belum tentu aku dapat lari, yang pasti pengsan dulu kot...he! he! Ju, Ana ngan Nor dulu kecik molek, skrg? masih molek juga. Kak Yah ngan Kak Noma ok kot. Lihatlah pakej masing2, lengkap 3G bak kata Ju dulu...Apa yek? Gemuk, gempal, gebu? Apa? Gedik? Okeylah tu. Apa2 aje lah. Aku paling suka tengok kelebaran pipi kita2 nih...Heh! Heh! Maintain terlebih makan...

2 ulasan:

fashion jewelry berkata...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

technology berkata...

womens handbag
womens handbag
fashion handbags
fashion handbag
handbags uk