Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Isnin, Disember 29, 2008

Salam Penghargaan

Aku mengambil kesempatan di sini untuk ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang menjayakan re union kita. Rasanya kita juga dapat bergerak secara lebih mantap lagi setelah tertubuhnya jawatankuasa Alumni kita. Aku turut terharu dengan sokongan rakan-rakan kerana sebenarnya selepas pendaftaran aku nampak macam tak cukup bajet je, lepas tu tak putus-putus rakan-rakan kita bertanya khabar dan berjanji nak support jika bajet tak cukup. Alhamdullilah bajet kita mencukupi dan yang lebihnya kita tabungkan untuk masa depan. Begitu juga dengan rakan-rakan terpaksa berperang dengan nyamuk, tinggal di berek-berek usang tapi masih tabah dan bersemangat menjayakan re union kita. Aku dah kira ada lima ratus keping gambar yang ada semasa re union tu tapi lepas di edit tinggal 280 keping sahaja yang sesuai aku upload dalam blog kita secara berperingkat-peringkat... harap sabar . Terima kasih.

1 ulasan: