Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Khamis, Ogos 21, 2008

Jangan Ketawa Dulu..

Salam persahabatan..
Teruja aku dengan topik Nasi Tambah Che Tun.. Gerampun ada kalau ada rakan sejawat yg brprangai canaggitu.. Itulah manusia yg mungkin bekerja hanya memenuhi tuntutan rutin biasa-biasa.. Bagi kita yang bekerja kerana Allah dan kerna tanggungjawab, akan memungkinkan kita bekerja secara luar biasa.. Apa yg kita kesalkan, natijahnya akan dirasa oleh anak didik kita..

Tapi, dalam tak sedar atau sebaliknya.. hidup ibarat roda.. kalau kita berbuat sedemikian kpd ank2 didik kita, tidak mustahil ank2 kandung, ank2 saudara kita atau apa2 ank2 kitala.. akan diperlakukan sedemikian juga..So, JANGAN KETAWA!!

Untuk Che Tun.. ko boleh ketawa sekarang sebab ko adalah org yg serius dlm menunaikan tanggungjawab ko dgn baik.. Drp crite2 ko tu, pasti ank2 murid ko syg kat ko..tahniah tuk ko..

Cantik bahan yg ko coretkan tu.. banyak manfaatnya tuk kita agar tak 10sen.. Tapi hati2 gak kalu nak ketawa tau.. Jgn disalahgunakan.. bimbang akan disalahertikan..huhuhu..NANGIS nanti..

10q tuk Brie bagi info tuh.. kat skolah Ju pakek kuali tu.. ada masa lembab sesgt.. rasa nak terajang je kuali tuh.. nak bukak satu2 web tu kekdg habis masa free canggitu je.. baik bukak kat umah..pakek Y5.. laju giler!!!

K, wat Che Tun, kencangnye post ko kali nih.. dah selak modul lum? hehe.. Ju baru ambik smlm.. mak oii.. tebal ngko!!.. JuNmie..

Tiada ulasan: