Pecarian Belum Selesai

Norlia Abdullah, majidin wassilin, norliha Mohd Noor,Beechee Hamisah, Asnian Ayub Daud, Mahiran Mohd, Zuraidah, norwati hussin, Latifah Diasin,Rahana Ismail, Hamizan Shaffain, Rokian Che Mamat, Rasimah Abd Momen, dan Fadzilah Mohamad
Sesiapa yang ada contact dengan penama di atas tolong maklumkan kepada blogmaster- TQ

Jumaat, Jun 27, 2008

Dulu St John now KRS


Salam kpd kengkawan.
Tahniah kpd yg slalu berkarya dlm blog kita ni terutamanya Zarida+warden, juneina unit D, mas st john , kak tun dan terbaru razima dll.
Dalam KRS ni aku ada le jumpa dgn junior kita si Saad masa perkhemahan KRS & NGO kebangsaan kat Penang dulu.Dia buat IT skrg ngajor kat Kulim.Lembut dia dah kurang 70%. Aku juga dah 2x jumpa+sembang+mi calong kat Pekan dgn Wak Labit tauke sawit ( YDP tu le ).Badan maintain tapi rambut wak labit dah 99% beruban.
Buat Mezee- orang tua kalau balik Kelantan lalu Pekan , singgah le.Murtabak Pekan popular jugak.
Slmat bersara kpd Mr.Yeo, kalau nak main golf, saya ada di Royal Pekan Golf Club juga kpd kengkawan yg dah main, contact le.

Jama+Gee

1 ulasan:

rakanmppp berkata...

Hebat kau jama dah nampak macan general, tolong maklum kat saad tu blog mereka ada di sebelah nun , ramzi.blogspot.com